.titleBar { margin-bottom: 5px!important; }

Converting a german Fritz!box 7270 annex b to annex A

Dieses Thema im Forum "FRITZ!Box Fon: Modifikationen" wurde erstellt von cravateboy, 13 Nov. 2008.

  1. cravateboy

    cravateboy Neuer User

    Registriert seit:
    18 Aug. 2008
    Beiträge:
    3
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    hello everybody!
    i'm french and i don't speak german, only english!sorry for this post
    i bought an AVM fritz!box 7270 on a website, unfortunaly this is not the international version (annex A+B) because there's no precision on this, but the german version i think.
    how to converting this model in annex A for use It in france?
    thanks you very mutch per advance for the answers
     
  2. imagomundi

    imagomundi IPPF-Promi

    Registriert seit:
    27 Okt. 2006
    Beiträge:
    3,684
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    38
    Ort:
    Santiago de Chile
    #2 imagomundi, 19 Nov. 2008
    Zuletzt bearbeitet: 19 Nov. 2008
    All you need is...........to upload the corresponding file of [post=971638]this post[/post]. If your box has a branding (if there are some additional figures like "UI" in bracklets after the firmware number) you should first debrand the box uploading file ".....as_avm_newer.tar" and after that upload file "....as_annex_a_kernel_args_newer.tar". Don't unzip these files, disregard any AVM warning and don't worry (just the opposite: be happy) if the final message says: Upload fehlgeschlagen, Fehler: kein Fehler - cause this says that all went ok.

    By the way: There is NO English "speaking" (firmware) version of 7270 yet! They do ALL speak German only.
     
  3. cravateboy

    cravateboy Neuer User

    Registriert seit:
    18 Aug. 2008
    Beiträge:
    3
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    thank you for the answer! :) i'm gonna try it
     
  4. chamo

    chamo Neuer User

    Registriert seit:
    13 Feb. 2008
    Beiträge:
    2
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    Thanks! This is what I was looking for! As soon as my 7270 1&1 arrive I'll try. By the way if I'm not wrong there are different hardware revision for the 7270, how do I check the HW revision?
    Thanks in advance
     
  5. imagomundi

    imagomundi IPPF-Promi

    Registriert seit:
    27 Okt. 2006
    Beiträge:
    3,684
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    38
    Ort:
    Santiago de Chile
    What do you need that for? For debranding and annex changing you don't need it! If it's just for information, look into [THREAD=169769]this[/THREAD] or [THREAD=171301]this[/THREAD] thread to see how to find out HWR number.
     
  6. cravateboy

    cravateboy Neuer User

    Registriert seit:
    18 Aug. 2008
    Beiträge:
    3
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    thanks imagomundi!

    ;)yeeeees! thanks for the advice! it was very easy and my fritz!box 7270 work well now!:groesste:
     
  7. chamo

    chamo Neuer User

    Registriert seit:
    13 Feb. 2008
    Beiträge:
    2
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    It's just for information, thanks
    I have to wait until next week my 7270 to try :mad:
     
  8. binary_dreamer

    binary_dreamer Neuer User

    Registriert seit:
    24 Juli 2009
    Beiträge:
    170
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    16
    hi Chamo. could you describe in quick steps which files did you load?
    i do have a fritz 7270 and i am lost in what to do